Самолетни билети & Групови резервации

Самолетни билети & Групови резервации

За вашето бизнес пътуване – Ние сме с вас през цялото време.

Емди Пътническа Агенция – партньор на Austrian Airlines е най-добрата професионална и независима агенция за бизнес пътувания.

Големите икономии в бюджета за пътуване често зависят от добрата и всеобхватна политика на пътуване. Но също така и от дисциплината и отговорността на всеки един от пътниците и служителите на компаниите.

Много български компании ни се довериха в организирането и резервирането на техните бизнес и групови пътувания. По този начин ние осигуряваме оптимизиран фокус върху разходите за пътуване.

Когато правите бизнес с нас, ние знаем точно как да се справим с вашите предпочитания, по отношение на:

● авиокомпании

● полети и маршрути

● вида билет

● места в полетите

● багажи

● онлайн регистрация

● приоритет на борда

● менюта

● фактуриране и т.н.

Ние се справяме с всички видове бизнес и групови пътувания, но можем да предложим и по-специализиран вид пътуване за студенти, моряци и т.н.

Организираме и всички видове групови пътувания. Това биха могли да бъдат пътувания за конференции, семинари, за бизнес корпоративни ВИП клиенти, екскурзии за стимулиране на продажби или спортни групи, при които също имаме значителен опит. Само Вашето въображение определя границите.

Нашите професионални и много компетентни консултанти винаги намират най-доброто решение за вас, като същевременно са внимателни към ценообразуването, качеството и маршрута.